swela logo
swela logo
MENU

EXCELLENT

Deze collectie is een kroon op het buitenleven. De eigenschappen van Excellent doek zijn ronduit excellent: kleurecht, weerbestendig en rot- & schimmelvrij.

Alle Excellent dessins bekijken

High-end zonweringdoek met originele dessins

Aan de New Light collectie is een geheel nieuwe kwaliteit doeken toegevoegd: "Excellent". Met dit doek wordt schaduw in een ander licht gezet. Met ingeweven Mouliné-garen van 100% polyester beschikt dit doek over de allerbeste eigenschappen die je mag verwachten van high-end zonwering. Beschikbaar in prachtige nieuwe kleuren en originele dessins!

swela zonwering

Optimale kleurechtheid

De Excellent collectie is gemaakt in kleuren die zijn aangebracht met dispersiepigmenten. Deze kleuren het garen tot in de kern en garanderen een optimale kleurechtheid. Zo zorgen wij ervoor dat jij extra lang van je nieuwe zonnedoek kunt genieten. Zonder verkleuringen of vervaging.

De kwaliteit? Ronduit Excellent

Onze nieuwe Excellent doeken zijn met recht een kroon op het buitenleven. Je kunt rekenen op de beste kwaliteit van swela doek, precies zoals je gewend bent. Ieder doek is kleurecht, weerbestendig en rot- & schimmelvrij. Dat garanderen we.

uv resistent icoon

Intens kleurvast, vervaagt nooit

weerbestendig icoon

Weerbestendig en gemaakt voor het buitenleven

icon schoonmaken

Vrijwel ongevoelig voor vuil, eenvoudig in onderhoud

scheurbestendig icon

Exceptioneel scheurvast

schimmelbestendig icon

Bestand tegen de groei van schimmels

high tech polyester icon

High-tech milieuvriendelijk polyester

schuurbestendig icoon

Extreem hoge schuurwaarden

upf 50+ icon

Beschermt maximaal tegen de schadelijke effecten van de zon

vuil en water afstotend icoon

Alle Excellent uitvoeringen zijn waterdicht

Excellent met zelfreinigend nano effect (SNC)

Alle Excellent doeken zijn uitgerust met een speciale nano coating die ervoor zorgt dat bij regen de waterdruppeltjes vuildeeltjes opnemen en daarna van het doek af parelen. Als het regent, reinigt het doek zichzelf dus met behulp van moeder natuur.

Excellent doek bevat namelijk microscopisch kleine haartjes waar vuil en waterdruppels op blijven liggen. Dit hebben we afgekeken van de bladeren van sommige planten die deze eigenschap ook hebben. Vuil en water komen daardoor niet in contact met het textiel. Wanneer je er water op spuit, zie je de druppels er niet intrekken, maar zo weer af rollen, inclusief al het vuil. Zo heb je heel lang plezier van je Excellent zonneschermdoek.

zonwering onderhoud

OEKO-TEX® goedgekeurd

OEKO-TEX® is een onafhankelijk keurmerk dat textiel toetst op schadelijke stoffen - van garens en stoffen tot kant-en-klare artikelen die in de winkel kunnen worden gekocht. swela Excellent is met succes getest op schadelijke chemicaliën en heeft het STANDARD 100-label. We voldoen aan een uitgebreide lijst van criteria, waarmee we jouw bescherming als klant kunnen garanderen.

Meer swela inspiratie?

swela terrasoverkapping

5 min leestijd

Dit zijn onze 7 essentiële tips voor uitzoeken van nieuwe zonwering. Voorkom dat je achteraf spijt krijgt en weet zeker dat je de juiste keuze maakt.
terras zonwering

7 min leestijd

Ben je op zoek naar zonwering voor je huis? Met deze handige vragenlijst weet je binnen no time welke zonwering bij jouw huis past.
huizen met openstaande ramen

4 min leestijd

Natuurlijk kun je een dure en energievretende airconditioning aanschaffen, maar er zijn ook meer milieuvriendelijke manieren om je woning (en werkplek) lekker koel te houden op warme zomerdagen.
0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmandje is leegTerug naar webshop

    Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.