swela logo
swela logo
MENU

swela outdoor stoffen

Stijlvolle outdoor stoffen die weerbestendig en waterafstotend zijn. Onze oplossingen maakt het buitenleven onbezorgd en aangenaam.

Over swela outdoor stoffen

Ontdek onze outdoor stoffen die met gemak tegen de elementen kunnen: UV-stralen, water, schimmels en meer

Kies je gewenste stoftype en blader door de enorme hoeveelheid kleuren om precies te vinden wat past bij jou

Bijzonder divers toepasbaar: van kussens voor je loungeset tot hangmatten en meer.

duurzaam icon

Eco friendly gemaakt en na gebruik recyclebaar

We hebben ons maximaal ingezet om Cielo stoffen zo duurzaam mogelijk te maken. In overeenstemming met de REACH-verordening zijn ze vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast zijn ze recyclebaar en worden ze gemaakt met teruggewonnen thermische energie. Zoals het hoort, toch?

scheurbestendig icon

Vervormen niet en zijn extreem scheurvast

Vraag het maar aan dealers: de Cielo-stoffen hebben de reputatie dat ze geen vervorming hebben. Ze zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. Daarom zijn ze robuust en lang houdbaar.

vuil- en waterafstondend icon

Innovatief vuil- en waterafstotend oppervlak

De Cielo stoffen hebben een speciale nano afwerking waardoor ze water-, vet- en olie-afstotend. Viezigheid op je loungekussen? Even afspoelen met water en en het vuil rolt er vanzelf af. Zo zijn Cielo stoffen wel heel eenvoudig in het onderhoud.

intelligent lichtdoorlatend icon

Super kleurvast en met de hoogste UV-bescherming

Kleuren blijven jarenlang intens en als nieuw, zonder te verbleken. Want al onze stoffen hebben de hoogste UV-bescherming.

schimmelbestendig icon

Schimmelbestendig

Blootstelling aan vocht en vuil kan schimmels doen groeien. Maar op Cielo outdoor stoffen krijgen schimmels geen kans. Deze zijn schimmelbestendig gemaakt.

Alle dessins bekijken

Hang lekker achterover en ontspan, met swela zit je goed

De wensen & eisen op het gebied van onze stoffen zijn enorm divers en verschillen van persoon tot persoon. Maar over één aspect is iedereen het eens: duurzame kwaliteit is een vereiste.

Je wilt op je outdoorstoffen kunnen vertrouwen. Ondanks dat ze constant worden blootgesteld aan UV-straling, vocht en zelfs micro-organismen moeten ze moeiteloos hun functie en vorm behouden. En minstens zo belangrijk: ze moeten iets toevoegen aan de styling van je tuin of balkon!

Met alle die eigenschappen in het achterhoofd hebben wij onze outdoor stoffen ontwikkeld. Dankzij onze ervaring en innovatiekracht op het gebied van zonwering, kunnen de stoffen zelfs de meest extreme invloeden van buitenaf trotseren.

Duits vakmanschap & topkwaliteit

De hele productie van alle outdoor stoffen vindt plaats onder één dak – van het eerste concept tot en met de oplevering wordt het hele productieproces doorlopen in onze eigen textielfabriek in Emsdetten, Duitsland.

Bij veel ondernemingen ligt tussen productie en verkoop een lange zeereis. Bij ons niet. Materialen hoeven bij swela niet op milieuvervuilende wijze van de ene plek naar de andere plek getransporteerd te worden. Extra bonus: de levertijden zijn daardoor ook veel sneller. En door alles onder één dak te doen, kunnen we absolute focus op kwaliteit houden bij elke stap in het productieproces. We zijn 100% in control, van A-tot-Z. Er worden geen compromissen gesloten.

Dit resulteert in hoogwaardig, technisch textiel dat volgens de hoogste normen wordt geproduceerd, maar ook milieuvriendelijk en hulpbronnenbesparend is. Zoals het hoort.

swela outdoor stoffen komen in twee uitvoeringen

Zoek je bijvoorbeeld een stof voor je loungeset? Dan kun je bij een gespecialiseerde dealer vragen of ze het op maat laten maken in één van deze uitvoeringen.

tarp van swela

Outguard

De normale uitvoering. Geschikt voor iedereen.

Voorbeelden
afdekhoezen

Afdekhoes

zonnezeil

Zonnezeil

bekledingsstof

Maritiem

parasol

Parasol

tenten

Tent

pergola

Pergola

swela vlamvertragend doek

Outguard FR

De vlamvertragende variant. Perfect voor de horeca en andere locaties waar extra wettelijke eisen gelden.

Voorbeelden
tenten

Tent

zonnezeil

Zonnezeil

parasol

Parasol

console afdekking

Console cover

lazybag

Lazybag

wintertop

Winterkap

screen

Jaloezieën

swela outdoor designserie

outdoor gordijnen

Livorno / Salerno

Outdoor zonwerende gordijnen voor op het terras of balkon. Licht doorschijnend of ondoorzichtig naargelang de wens. Geeft een ontspannen sfeer.

Voorbeelden
outdoor gordijnen

Outdoor gordijn

OEKO-TEX® gecertificeerd: dat stelt gerust

OEKO-TEX® is een onafhankelijk keurmerk dat textiel toetst op schadelijke stoffen - van garens en stoffen tot kant-en-klare artikelen die in de winkel kunnen worden gekocht. swela Cielo ontving het STANDARD 100-label na met succes te zijn getoetst op schadelijke chemicaliën. We voldoen aan een uitgebreide lijst van criteria, waarmee we jouw bescherming als klant kunnen garanderen. Dit zit dus helemaal goed!