swela logo
swela logo
MENU

SUNVAS

Een tijdloos zonneschermdoek met een natuurlijke uitstraling en de allerbeste high-tech doekeigenschappen

Alle Sunvas dessins bekijken

swela sunvas

Tijdloze & traditionele look, gemaakt voor het buitenleven

De naam ‘Sunvas’ is geïnspireerd op ‘canvas’. De Sunvas zonneschermdoeken met hun wat grover lijkende structuur voelen dan ook heel natuurlijk, textielachtig aan, net als de canvassen waar schilders op schilderen.

Het doek heeft een zachte canvastextuur die wordt geassocieerd met klassieke acrylstoffen. Het lichte en donzige oppervlak geeft het doek haar tijdloze en traditionele textiele karakter.

High-tech textiel met de allerbeste eigenschappen

Laat het tijdloze & traditionele karakter je niet bedriegen. Dit is modern, high-tech textiel, gemaakt van high-tech polyestergaren (wat het 100% recyclebaar maakt) met de beste herstellende eigenschappen. Bovendien is Sunvas van swela extreem kleurvast, weerbestendig, waterdicht en uv-blokkerend.

uv resistent icoon

Intens kleurvast, vervaagt nooit

weerbestendig icoon

Weerbestendig en gemaakt voor het buitenleven

icon schoonmaken

Vrijwel ongevoelig voor vuil, eenvoudig in onderhoud

scheurbestendig icon

Exceptioneel scheurvast

schimmelbestendig icon

Bestand tegen de groei van schimmels

high tech polyester icon

High-tech milieuvriendelijk polyester dat 100% recyclebaar is

schuurbestendig icoon

Extreem hoge schuurwaarden

upf 50+ icon

Beschermt maximaal tegen de schadelijke effecten van de zon

vlamvertragend icon

Optioneel:

vlamvertragend

vuil en water afstotend icoon

Optioneel:

waterdicht

balkon knikarmscherm

Duits vakmanschap op milieubewuste wijze

De hele productie van alle Sunvas doeken vindt plaats onder één dak – van het eerste concept tot en met de oplevering wordt het hele productieproces doorlopen in onze eigen textielfabriek in Emsdetten, Duitsland.

Bij veel ondernemingen ligt tussen productie en verkoop een lange zeereis. Bij ons niet. Materialen hoeven bij swela niet op milieuvervuilende wijze van de ene plek naar de andere plek getransporteerd te worden. En door alles onder één dak te doen, kunnen we absolute focus op kwaliteit houden bij elke stap in het productieproces. We zijn 100% in control, van A-tot-Z. Er worden geen compromissen gesloten.

Dit resulteert in hoogwaardig, technisch textiel dat volgens de hoogste normen wordt geproduceerd, maar ook milieuvriendelijk en hulpbronnenbesparend is.

Sunvas met zelfreinigend nano effect (SNC)

Alle Sunvas doeken zijn uitgerust met een speciale nano coating die ervoor zorgt dat bij regen de waterdruppeltjes vuildeeltjes opnemen en daarna van het doek af parelen. Als het regent, reinigt het doek zichzelf dus met behulp van moeder natuur.

Sunvas doek bevat namelijk microscopisch kleine haartjes waar vuil en waterdruppels op blijven liggen. Dit hebben we afgekeken van de bladeren van sommige planten die deze eigenschap ook hebben. Vuil en water komen daardoor niet in contact met het textiel. Wanneer je er water op spuit, zie je de druppels er niet intrekken, maar zo weer af rollen, inclusief al het vuil. Zo heb je heel lang plezier van je Sunvas zonneschermdoek.

zonwering onderhoud

Sunvas komt in drie uitvoeringen

swela sunvas

Sunvas

De normale uitvoering. Geschikt voor iedereen.

swela zonwering onderhoud

Sunvas Perla

Waterdichte zonwering: alle voordelen van Sunvas – en bovendien ook waterdicht.

swela vlamvertragend doek

Sunvas Perla FR

Vlamvertragende zonwering: alle voordelen van Sunvas Perla – en bovendien ook vlamvertragend. Speciaal voor de horeca en andere locaties waar bescherming tegen de zon en regen nodig is, die moet voldoen aan strenge brandvoorschriften.

Alle dessins bekijken

Ik heb een vraag over dit product

bellen

Iemand spreken

+31 36 785 53 72

mail

Mailen

info@swela.nl

Bel mij terug

Terugbelservice

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je graag

Je bericht wordt beveiligd verstuurd en opgeslagen.

OEKO-TEX® goedgekeurd

OEKO-TEX® is een onafhankelijk keurmerk dat textiel toetst op schadelijke stoffen – van garens en stoffen tot kant-en-klare artikelen die in de winkel kunnen worden gekocht. swela Sunsilk ontving het STANDARD 100-label na met succes te zijn getest op schadelijke chemicaliën. We voldoen aan een uitgebreide lijst van criteria, waarmee we jouw bescherming als klant kunnen garanderen.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.