swela logo
swela logo
MENU

FAQ

FAQ - Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen, wij antwoorden

+ Welke vorm van zonwering past bij mij?

Op zoek naar een passend zonnescherm voor je woning? De mogelijkheden zijn eindeloos, dat maakt het nogal lastig om de juiste oplossing te kiezen. Wij hebben een how to guide geschreven voor het maken van de juiste keuze voor zonwering.

+ Wat is de levertijd van een swela doek?

De levertijd kan enorm verschillen per dealer, maar over het algemeen moet je rekening houden met 20 dagen levertijd voor op maat gemaakte swela doeken.

+ Wat is de garantietermijn op een swela doek?

Al onze doeken komen met 5 jaar fabrieksgarantie.

+ Waar kan ik mijn favoriete doek in het echt bekijken?

swela doeken zijn verkrijgbaar bij experts verspreid door het hele land. Op meerdere plekken kun je onze selectie in het echt bewonderen en persoonlijk advies krijgen. Vraag het na bij jouw lokale dealer, of neem direct contact op met ons.

+ Wat moet ik doen als mijn doek nat wordt?

Al onze doeken hebben een speciale coating die ervoor zorgt dat de doeken prima tegen regen kunnen. Het is echter wel handig om het doek te laten drogen voor je het oprolt OF binnen te halen als het regent en even uit te rollen om te laten drogen zodra het stopt met regenen.

Doeken met een speciale nano coating (bijvoorbeeld onze Rayos Sunsilk) kun je juist prima uitgerold laten als het regent, want dan wordt het doek door de regen gereinigd. Daarna laat je het opdrogen voor je het inrolt.

+ Hoe duurzaam is het productieproces van swela?

swela wordt gezien als vooruitstrevend en klimaatvriendelijk. We waren het eerste bedrijf dat stopte met acryldoeken produceren, omdat deze niet klimaatneutraal zijn. Het polyester van swela is volledig recyclebaar en wordt gemaakt van gebruikte petflessen! Daarnaast dragen onze doeken het groene label OEKO-TEX: dit betekent dat ze gegarandeerd vrij zijn van schadelijke materialen. We produceren alles in onze eigen fabriek in Duitsland, in plaats van het de halve wereld over te transporteren. Dit is veel beter voor het milieu. Al met al is ons productieproces dus hoog op duurzaamheid.

+ Wat is de gemiddelde levensduur van een swela doek?

De gemiddelde levensduur van een swela doek ligt tussen de 10 en 20 jaar. De levensduur van een doek kan verlengd worden door juist gebruik en tijdig onderhoud.

+ Hoe kan ik mijn doek het beste onderhouden?

Onze doeken zijn minimaal 10 jaar onderhoudsvrij. Daarna zijn ze minimaal onderhoudsbehoevend, 100% onderhoudsvrij bestaat helaas nog niet. Klik op onderstaande knop voor meer info. Daarnaast kan je dealer ook altijd vertellen welk onderhoud het beste bij welke doeksoort past.

+ Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Heb je een klacht over een product? Dan kun je het beste contact opnemen met de dealer die je het desbetreffende doek heeft verkocht. Zij helpen je graag verder. Je aankoop is gelukkig altijd beschermd met ruime garantievoorwaarden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of vraag iemand om hulp

bellen

Iemand spreken

+31 36 785 53 72

mail

Mailen

info@swela.nl

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmandje is leegTerug naar webshop

    Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.