swela logo
swela logo
MENU

Handig overzicht van verschillende soorten zonwering

Er bestaan verschillende soorten zonwering. Hieronder een handig overzicht als startpunt in de zoektocht naar welk type zonwering past bij jou.

terras zonwering

Terras- en balkonzonwering

Horizontale zonwering, zoals een knikarmscherm. Zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder maximaal kunt benutten. Een regelrechte investering in je huis en woonplezier. swela maakt hoogwaardige zonneschermdoeken die uitermate duurzaam en weerbestendig zijn.

uitvalscherm swela

Uitvalschermen

Diagonale zonwering. Ga je voor een meer klassieke look, zoals bijvoorbeeld een markies, of een moderner design? swela heeft voor elke smaak en stijl elegante zonneschermen van topkwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat ze jarenlang kleurintens blijven en weer- en windbestendig zijn.

tarp van swela

Zonnezeil / tarp

Stijlvolle UV-bestendige doeken die je spant over je terras of kampeerplek voor sfeervolle schaduw.


outdoor gordijnen

Outdoor gordijnen

Op zoek naar een innovatieve en stijlvolle manier van zonwering? Wat dacht je van gordijnen voor buiten? Outdoor gordijnen zijn zwaar genoeg om niet te wapperen in de wind, maar worden wel zo gemaakt dat ze in een chique vouw vallen.

swela terrasoverkapping

Serre zonwering

Een heerlijk huisje waar planten dol op zijn. Zonnestralen worden door het glas nog eens extra versterkt en de temperaturen lopen er hoger op. Zonwering is dan extra belangrijk.

pergola zonwering

Pergola / terrasoverkapping

Laat je beschermd van de elementen van je tuin genieten. Als het regent, kun jij gewoon blijven zitten en een boek lezen. Bovendien geven pergola’s een luxe uitstraling met hun robuuste draagconstructies waarlangs planten kunnen groeien voor extra sfeer. Onze stoffen zorgen ervoor dat ze waterbestendig, extreem scheurvast en schimmelvrij zijn.

Nog niet zeker welke zonwerende oplossing past bij jou?

Klik op de doelen om te bekijken welke zonwerende oplossingen daarbij passen.

woonkamer
Verkoeling binnen
raamzonwering

Uitvalschermen

Diagonale zonwering met gesloten of open zijkanten voor extra lichtinval en doorkijk. Verkoelen goed.